Entdecken Sie die schöne Drenthe mit dem Fahrrad Kamperen met caravan op Camping Zwinderen in Drenthe Stimmungsvoller Campingplatz für jung und alt Animatie op Camping Zwinderen in Drenthe Während der Hochsaison lustige Aktivitäten

Verfügbarkeit

Information Covid-19

Liebe Gäste, trotz aller Corona-Probleme tun wir alles, um Ihnen einen unvergesslichen Urlaub zu ermöglichen. Gleichzeitig ist es unvermeidlich, dass diese Campingsaison anders aussieht als gewöhnlich. Zusätzlich zu den von der Regierung verhängten Maßnahmen, die für uns alle gelten, gibt es auf unserem Campingplatz (pdf) eine Reihe zusätzlicher Maßnahmen und Einschränkungen, um eine Kontamination so weit wie möglich zu verhindern. Wir hoffen, Sie bei guter Gesundheit zu empfangen.

Camping

Zeltcamping auf Camping Zwinderen in Drenthe

Camping Zwinderen ist ein gemütlicher, stimmungsvoller Campingplatz für Jung und Alt. Der Campingplatz bietet 40 Stellplätze, alle mit 16A Strom, einem Wasserhahn und Entwässerung ausgestattet.

Miete

Mieten Sie einen Pod auf Camping Zwinderen in Drenthe

Übernachten Sie in einem unserer Luxus-Chalets, komfortabel eingerichteten Mietzelten oder speziellen Pods mit eigener Küche und WC. Auf diese Weise können Sie einen unbeschwerten Urlaub im schönen Drenthe genießen.

Nebensaison

Schöne Stellplätze auf dem Campingplatz Zwinderen in Drenthe

Kommen Sie und genießen Sie die Ruhe und die schöne Natur von Drenthe im Frühling und Herbst. Sie campen zu unseren attraktiven Nebensaisonpreisen. Wir sind mit dem SVR, ACSI, ANWB CKE und CCI verbunden.

Umgebung

Entdecken Sie die Umgebung von Gees auf dem Campingplatz Zwinderen in Drenthe

In Drenthe können Sie wandern und Rad fahren. Genießen Sie die Nationalparks, wunderschönen Naturschutzgebiete, charmanten Dörfer und entdecken Sie die schönsten historischen Orte. Auf dem Campingplatz können verschiedene Wander- und Radwege ausgeliehen werden.

Aktivitäten

Animation für die Kinder auf dem Camping Zwinderen in Drenthe

Während der Hochsaison organisieren wir täglich verschiedene Aktivitäten für Kinder: Basteln, Malen, Backen von Brötchen am Lagerfeuer, eine Schatzsuche, ein Spiel oder einen Film in „De Huiskamer“ bei weniger Wetter.

Schwimmbad

Schwimmbad Camping Zwinderen Drenthe

Direkt neben dem Campingplatz befindet sich ein wunderschönes beheiztes Freibad, das für alle unsere Gäste frei zugänglich ist. Camping auf einem kleinen Campingplatz mit einem so großen Pool ist einzigartig in den Niederlanden.

Bewertungen

Wie heeft er interesse om een pod te huren opCamping Zwinderen geschikt voor 2-4 personen voor de periode van 14-08 t/m 21-08. Helaas kunnen wij zelf niet meer gaan.Graag een PB
👑
Aurora
Aurora
Helaas was Pinksteren dit jaar minder warm dan wat we wel eens gewend zijn maar dat kan de pret van kamperen niet drukken. Voor 3 jaar terug voor het eerst in Tsjechië geweest bij Robert en Annemieke en het jaar erop nog een keer terug...nu dan eindelijk gelukt om te kijken waar ze aan zijn begonnen hier in Drenthe. Voor ons maar een korte reis vanuit Schoonebeek maar onze indruk is positief. Gezelligheid, knusse kleine camping, service echt top...patatjes voor de kids geleverd bij de tent...voor het zwembad voor ons nog aan de frisse kant maar die gaan we nog wel een keer testen...broodjes bakken weer een vertrouwd item en de huiskamer gezellig om samen een spelletje te doen...dus al met al hebben we genoten van jullie gastvrijheid en komt de camping in onze vaste lijst met lekker ff weg.
danni koers
danni K.
Een hele fijne kleinschalige, maar complete camping. Met 3 veldjes is de camping lekker overzichtelijk en daardoor kon ook onze dochter van 3 geheel zelfstandig over de camping struinen. De trampoline en skelters waren favoriet bij onze kids. Hier zijn ze samen met hun vriendjes op de camping heel de dag mee zoet. Verder kunnen ze op de nieuwe speeltoestellen spelen, in de bosrand rommelen en is er een "huiskamer" zodat ze bij slecht weer met hun vriendjes kunnen tekenen bijvoorbeeld. Als campinggast mag je gratis gebruik maken van het naastgelegen openluchtzwembad. De temperatuur van het water is goed, dus zelfs met slecht weer is het leuk om even in het water te plonsen. Het sanitair is allemaal goed voor elkaar. Schoon en voldoende toiletten en douches. De lage kinder wc vonden wij erg handig voor onze jongste. Warm water tappen voor de afwas zou wel wat heter mogen. En de ramen staan eigenlijk altijd open in verband met de ventilatie. Anders beslaan de spiegels. Maar dat maakt het buiten de zomerperiode wel wat koud tijdens het douchen. De weg naar de camping is uitstekend te doen, ook met een lange caravan. De camping ligt heel mooi binnen een bosrand. Als je bewust luistert, dan hoor je wel de nabij gelegen snelweg, maar dat heb je in de praktijk eigenlijk nauwelijks door. Campingeigenaar Robert werkt heel de dag hard, dat kan je wel zien. Er is voor hem een hoop te doen. Maar hij en zijn vrouw Annemieke zijn uiterst vriendelijk en geven altijd aan dat het echt geen probleem is wanneer je hun nodig hebt. Gewoon even bellen of een whatsapp berichtje sturen. Kortom, een ontzettende leuke en complete camping die ik zeker zou aanraden.
Gerard Laan
Gerard L.