Pod (2-4 personen)

De gezelligheid van een tent en het comfort van een huisje. De Pod verenigt het beste van beide in zich. De Pod is ingericht voor twee tot vier personen met een vast tweepersoonsbed, een bedbank, een eethoekje, keuken met inductiekookplaat en koelkast en een eigen toilet. Buiten heeft u een eigen terras met meubilair en een grote picknicktafel tot uw beschikking. Wanneer u met meer dan 4 personen komt, kunt u een bijzettentje naast de Pod plaatsen. U kunt bij ons linnen-, keuken- en handdoek en babypakketten huren.

Chalet (6 personen)

In ons 6 persoons chalet kunt u genieten van een luxe en comfortabel verblijf.

Het chalet heeft drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche en toilet en een mooi eigen terras. Uw fietsen kunt u stallen in de naast gelegen fietsenschuur. Hier is ook een oplaadpunt voor uw E-bike aanwezig.

U kunt bij ons bedlinnen-, keuken-, handdoek- en babypakketten huren.

Huurtent (4 personen)

Op zoek naar echte luxe, maar toch verblijven in een tent? Kies dan voor een van de huurtenten die wij voor u klaar hebben staan. De tent heeft een grote leefruimte met een mooie interne luifel en is voorzien van een keuken met inventaris, een koelkast en een skottelbraai. In de slaapcabines staan 4 fijne boxspring bedden. Wanneer u met meer dan 4 personen komt, kunt u een bijzettentje naast de tent plaatsen. De tent staat op een vlonder, zodat u ook bij minder weer de voeten drooghoudt. U kunt bij ons linnen-, keuken- en handdoek en babypakketten huren.