Voor de kinderen

De kinderen hoeven zich op Camping Zwinderen niet te vervelen. Er zijn verschillende nieuwe en veilige speeltoestellen, een grote ingebouwde trampoline, een dierenweide met lieve konijnen en kippen en mooie skelters die vrij gebruikt kunnen worden. Omdat de camping autovrij is, kunnen de kinderen veilig spelen op de camping en kunnen de ouders ongestoord en met een gerust gevoel genieten van de vakantie. Ook verzorgen we tijdens het hoogseizoen doordeweeks dagelijks activiteiten, zoals knutselen, kleuren, broodjes bakken, speurtocht, spooktocht of spelletjes. Daarnaast kunnen ze zich natuurlijk eindeloos vermaken in het omliggende bos of het naastgelegen zwembad.

Zwembad bij de camping

U maakt als gast van de camping gratis gebruik van Bosbad Zwinderen. Dit goed onderhouden verwarmde buitenzwembad bestaat uit drie baden waaronder een voor de allerkleinsten, een glijbaan, een air-trampoline en een grote ligweide. Het zwembad ligt direct naast de camping en is geopend vanaf de meivakantie t/m medio september. Kamperen op een kleinschalige camping met zo’n groot zwembad is uniek in Nederland.

Kiosk

In de kiosk kunt u terecht voor ijs, snoep, dranken, patat en snacks. Ook verkopen we zwemattributen zoals duikbrillen, duikringen en opblaasbanden. De kiosk heeft dezelfde openingstijden als het zwembad.