Camperplaats

Speciaal voor u als camperaar zijn er op onze kleinschalige camping twee verharde camperplaatsen omringd met gras. U staat dus niet op een afgelegen camperplaats maar gewoon op de camping, zonder dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u vast komt te zitten. Net als alle kampeerplaatsen zijn de camperplaatsen voorzien van elektriciteit, een watertappunt en afvoer. Naast de verharde plaatsen zijn campers ook welkom op een aantal kampeerplaatsen als het weer het toelaat. En natuurlijk maakt u als gast van Camping Zwinderen ook kosteloos gebruik van alle faciliteiten die Camping Zwinderen te bieden heeft zoals:

  • Gratis en stabiel Wifi
  • Groot verwarmd buitenzwembad
  • Broodjes- en snackservice

Prijzen & beschikbaarheid camperplaatsen

Onderstaande prijzen zijn inclusief 2 personen, elektriciteit, water, douchen, 1 auto. toegang tot verwarmd zwembad en toeristenbelasting.

Zwembad bij de camping

U maakt als gast van de camping gratis gebruik van Bosbad Zwinderen. Dit goed onderhouden verwarmde buitenzwembad bestaat uit drie baden waaronder een voor de allerkleinsten, een glijbaan, een air-trampoline en een grote ligweide. Het zwembad ligt direct naast de camping en is geopend vanaf de meivakantie t/m medio september. Kamperen op een kleinschalige camping met zo’n groot zwembad is uniek in Nederland.

Kiosk

In de kiosk kunt u terecht voor ijs, snoep, dranken, patat en snacks. De keuken van de kiosk is tijdens de schoolvakanties dagelijks geopend en buiten de schoolvakanties op vrijdag, zaterdag en woensdag, én op mooie zomerse dagen.