Huur een Pod in Drenthe

De gezelligheid van een tent en het comfort van een huisje. De Pod verenigt het beste van beide in zich. De Pod is ingericht voor twee tot vier personen met een vast tweepersoonsbed, een bedbank, een eethoekje, keuken met inductiekookplaat en koelkast en een eigen toilet. Buiten heeft u een eigen terras met meubilair en een grote picknicktafel tot uw beschikking. Wanneer u met meer dan 4 personen komt, kunt u een bijzettentje naast de Pod plaatsen. En natuurlijk maakt u als gast van Camping Zwinderen ook kosteloos gebruik van alle faciliteiten die Camping Zwinderen te bieden heeft zoals onder andere:

  • Gratis en snel Wifi
  • Groot verwarmd buitenzwembad
  • Broodjes- en snackservice
  • Kleinschalige kinderanimatie in het hoogseizoen

* In verband met allergieën zijn huisdieren niet toegestaan in onze accommodaties.

Prijzen & beschikbaarheid

Zwembad bij de camping

U maakt als gast van de camping gratis gebruik van Bosbad Zwinderen. Dit goed onderhouden verwarmde buitenzwembad bestaat uit drie baden waaronder een voor de allerkleinsten, een glijbaan, een air-trampoline en een grote ligweide. Het zwembad ligt direct naast de camping en is geopend vanaf de meivakantie t/m medio september. Kamperen op een kleinschalige camping met zo’n groot zwembad is uniek in Nederland.

Kiosk

In de kiosk kunt u terecht voor ijs, snoep, dranken, patat en snacks. De keuken van de kiosk is tijdens de schoolvakanties dagelijks geopend en buiten de schoolvakanties op vrijdag, zaterdag en woensdag, én op mooie zomerse dagen.