Huur een chalet in Drenthe

In ons 6-persoons chalet kunt u genieten van een comfortabel verblijf op onze gezellige, sfeervolle en kleine camping, prachtig gelegen in de Drentse bossen nabij Emmen en Coevorden. Het chalet heeft drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche en toilet en een mooi eigen terras. Uw fietsen kunt u stallen in de naast gelegen fietsenschuur. Hier is ook een oplaadpunt voor uw E-bike aanwezig. En natuurlijk maakt u als gast van Camping Zwinderen ook kosteloos gebruik van alle faciliteiten die Camping Zwinderen te bieden heeft zoals onder andere:

  • Gratis en snel Wifi
  • Groot verwarmd buitenzwembad
  • Broodjes- en snackservice
  • Kleinschalige kinderanimatie in het hoogseizoen

* In verband met allergieën zijn huisdieren niet toegestaan in onze accommodaties.

Prijzen & beschikbaarheid

Zwembad bij de camping

U maakt als gast van de camping gratis gebruik van Bosbad Zwinderen. Dit goed onderhouden verwarmde buitenzwembad bestaat uit drie baden waaronder een voor de allerkleinsten, een glijbaan, een air-trampoline en een grote ligweide. Het zwembad ligt direct naast de camping en is geopend vanaf de meivakantie t/m medio september. Kamperen op een kleinschalige camping met zo’n groot zwembad is uniek in Nederland.

Kiosk

In de kiosk kunt u terecht voor ijs, snoep, dranken, patat en snacks. De keuken van de kiosk is tijdens de schoolvakanties dagelijks geopend en buiten de schoolvakanties op vrijdag, zaterdag en woensdag, én op mooie zomerse dagen.