Faciliteiten

Camping Zwinderen biedt alle faciliteiten om u optimaal van uw vakantie te laten genieten.

Kampeerplaatsen

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 16A elektriciteit, een watertappunt en afvoer. Verder heeft u over het gehele terrein gratis toegang tot snel Wifi.

Sanitaire voorzieningen

Ons moderne sanitair gebouw is verwarmd en van alle gemakken voorzien. Naast toiletten, douches, wastafels en inpandige afwasplaatsen hebben we ook een speciale ruimte voor baby’s en jonge kinderen. Hier vindt u een babybadje, verschoontafel, verhoogde kinderdouche en een kindertoilet. Er staan tevens een wasmachine en droger voor uw gebruik.

De huiskamer

De gezellige huiskamer met veranda is een ontmoetingsplek voor iedereen. Hier vindt u onder andere boeken, spelletjes, streekinformatie en wandel- en fietsroutes.

Broodjesservice

U kunt verse broodjes bestellen die wij in de ochtend warm bij u langsbrengen.

Zwembad

U maakt als gast van de camping gratis gebruik van Bosbad Zwinderen. Dit goed onderhouden verwarmde openluchtzwembad bestaat uit drie baden waaronder een voor de allerkleinsten, een glijbaan, een air-trampoline en een grote ligweide. Het zwembad ligt direct naast de camping en is geopend vanaf eind april t/m begin september. Kamperen op een kleinschalige camping met zo’n groot zwembad is uniek in Nederland.

Kiosk

In de kiosk kunt u terecht voor een ijsje, patat en snacks. Ook verkopen we zwemattributen zoals duikbrillen, duikringen en opblaasbanden. De kiosk heeft dezelfde openingstijden als het zwembad.

Voor de kinderen

De kinderen hoeven zich op de camping niet te vervelen. Er zijn verschillende speeltoestellen en een dierenweide. Ook verzorgen we in het hoogseizoen dagelijks activiteiten, zoals knutselen, kleuren, broodjes bakken, speurtocht, spooktocht of spelletjes. Daarnaast kunnen ze zich natuurlijk eindeloos vermaken in het zwembad.