Kamperen in het hoogseizoen

Tijdens de schoolvakanties hoeft niemand zich te vervelen op Camping Zwinderen. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Speciaal voor de kinderen zijn er verschillende nieuwe en veilige speeltoestellen, een grote ingebouwde trampoline, een dierenweide met lieve konijnen en kippen en mooie skelters die vrij gebruikt kunnen worden. Omdat de camping autovrij is, kunnen de kinderen veilig spelen op de camping en kunnen de ouders ongestoord en met een gerust gevoel genieten van de vakantie. Ook verzorgen we doordeweeks dagelijks activiteiten, zoals knutselen, kleuren, broodjes bakken, speurtocht, spooktocht of spelletjes. Daarnaast kan iedereen zich natuurlijk eindeloos vermaken in het zwembad.

Zwembad bij de camping

U maakt als gast van de camping gratis gebruik van Bosbad Zwinderen. Dit goed onderhouden verwarmde buitenzwembad bestaat uit drie baden waaronder een voor de allerkleinsten, een glijbaan, een air-trampoline en een grote ligweide. Het zwembad ligt direct naast de camping en is geopend vanaf de meivakantie t/m medio september. Kamperen op een kleinschalige camping met zo’n groot zwembad is uniek in Nederland.

Kiosk

In de kiosk kunt u terecht voor ijs, snoep, dranken, patat en snacks. De keuken van de kiosk is tijdens de schoolvakanties dagelijks geopend en buiten de schoolvakanties op vrijdag, zaterdag en woensdag, én op mooie zomerse dagen.