Kamperen in het laagseizoen

Kom genieten van de rust en de mooie natuur van Drenthe in het voor- en najaar. U kampeert dan tegen onze aantrekkelijke laagseizoenstarieven. We zijn aangesloten bij de SVR, ACSI, ANWB CKE en CCI. Op de camping vindt u zowel plaatsen met veel privacy, met aan drie kanten bossen en hagen, als een drietal kleine gezellige kampeervelden. Voor ieder wat wils dus. Alle plaatsen zijn ruim van opzet en voorzien van 16A elektriciteit, een watertappunt en afvoer. Vanaf de camping zijn er veel mogelijkheden voor het maken van fiets- en wandeltochten. Bijvoorbeeld door de nabijgelegen Boswachterij Gees of landgoed de Klencke.

Arrangementen Prijs
Maandarrangement in de periode van 1 april t/m 24 mei 399
Maandarrangement in de periode van 7 juni t/m 8 juli 449
Maandarrangement in de periode van 1 september t/m 31 oktober 399
Controleer beschikbaarheid

Annuleringsfonds
Een vakantiereis reserveer je meestal maanden van tevoren waarbij je de reissom vooraf dient te voldoen. Indien door onvoorziene omstandigheden (zie annuleringsvoorwaarden) uw vakantie geannuleerd of afgebroken moet worden, kunt u met een deelname in het annuleringsfonds een financiële strop grotendeels voorkomen. De bijdrage aan dit fonds bedraagt 5% van de totale reissom excl. toeristenbelasting.

* De arrangementprijzen zijn op basis van 2 personen, 1 hond, WiFi, elektriciteit, water, douchen, 1 auto en toegang tot verwarmd zwembad. Prijzen van de arrangementen zijn exclusief toeristenbelasting en een tijdelijke toeslag van € 0.75 per persoon per nacht voor de hoge energiekosten. De toeristenbelasting wordt achteraf, op basis van aanwezigheid, met u verrekend. Komt u er niet uit met online boeken, geen probleem bel, mail of chat gerust.